vrijdag 30 oktober 2009

Marion's quilt

Voor Marion mocht ik haar nieuw "slaapkamerquilt" quilten. Ik heb hem geloof ik voor de foto verkeerd opgehangen want hij komt in de breedte boven haar bed. Hij is precies net zo breed als haar bed en wordt een prachtig nieuw hoofdeinde! Het patchwork is op de hand genaaid met superstrakke hoekjes en naadjes.

donderdag 29 oktober 2009

Nog een paar plaatjes van de nieuwe studio..
Dat kan eigenlijk zonder woorden... Ik heb slechts 30m2 meter vloeroppervlak, maar voor mij is het een echt quiltparadijsje geworden. Heerlijk alles bij de hand.

zaterdag 24 oktober 2009

Terugblik op de open dag

Het is alweer een week geleden dat ik de opening van mijn quiltstudio vierde. Het was boffen met het weer: Een heerlijk herfstzonnetje scheen recht onder de overkapping en fleurde de quilts die ik daar opgehangen had heerlijk op. Het was er lekker koffie drinken. Het was gezellig druk en zeker voor herhaling vatbaar: Op tweede paasdag doen we het over, maar later meer. Vandaag keek ik de foto's terug die er gemaakt zijn. Kijk met me mee:


dinsdag 20 oktober 2009

Openingsactie tussenvullingen van Quilters Dream


De dames in Helmond hebben er al kennis mee gemaakt: de tussenvullingen van Quilters Dream Batting. Zij konden deze nieuwe vulling kopen met maar liefst 20% kennismakingskorting.
Dat wil ik u ook niet onthouden! Daarom tot het einde van de maand: alle soorten tussenvulling van Quilters Dream met 20% korting. Kijk daarvoor in de webshop. Let op: de prijzen in de webshop zijn zonder korting. Wacht met betalen tot u een aangepaste factuur ontvangt.
Vrijdag 30 oktober breng ik de vullingen mee naar de regiodag van het Quiltersgilde in Maasbracht (Limburg). Ik kan uw bestelling dan meebrengen (dat scheelt verzendkosten!).

zaterdag 10 oktober 2009

Winnaressen give away


De winnaars van de give away van afgelopen woensdag zijn Lia Vermaat en Hetty Janssen. Dames gefeliciteerd met jullie prijs, die komt eraan!

donderdag 8 oktober 2009

De studio in aanbouw

Het schiet al lekker op in de nieuwe studio. Dat moet natuurlijk ook want ik ga volgende week open! Er wordt druk geschilderd en zaterdag zal er een nieuwe vloer gelegd worden. En dan kan zondag de quiltmachine verhuisd worden!
Wat zal het wennen zijn! We hadden -om het oefenen niet te vertragen- de naaimachine in de woonkamer gezet! Het hele huis stond daarmee in het teken van naaien en quilten. Nu krijgt alles weer z'n eigen plek en dat is maar goed ook.

Kruimelquilt

Ik heb een voorbeeld gemaakt voor de workshop "kruimelquilt", hij ligt nu op de machine om gequilt te worden. Zaterdag in Helmond (of iets eerder op deze blog) kun je zien hoe hij geworden is. Tijdens deze workshop brengt ieder een pond lapjes mee en daarmee wordt een gezellige crazy quilt gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is heerlijk om eens zonder patroon te werken!

dinsdag 6 oktober 2009

Give Away


Het aftellen naar de open dag is begonnen! Alle zeilen worden bijgezet om de opening van mijn studio een succes te maken. Tussen de bedrijven door ben ik achter de computer geglipt. Het is de hoogste tijd voor een give away vind ik. Gewoon zomaar, moet kunnen toch?
Voor de handquilters ligt hier een mapje quiltnaalden van Maison Sajou klaar. Mail me via de contact pagina van mijn website met welke maat betweens je het liefste quilt.
Voor de machinequilters een mapje naainaalden van Maison Sajou, die komen altijd van pas!
De verloting sluit vrijdag 9 oktober.
Ik kijk uit naar jullie reacties!

vrijdag 2 oktober 2009

Nieuwe snoepjes!

Wat een feest om uit te pakken, vandaag kwam de post nieuwe snoepjes brengen. En snoepjes zijn het: mini honey buns, honey buns en scrap bags. Allemaal repen, ze liggen klaar om er iets moois van te maken....
Kijk even in mijn webwinkeltje!