woensdag 26 mei 2010

Even er tussenuit

Afgelopen lang weekend hebben we genoten van een paar daagjes aan de Nederlandse Kust. Heerlijk uitgewaaid en zelfs het koude water getrotseerd. Dat leverde dit prachtige plaatje op...

dinsdag 18 mei 2010

Roosmarie's quilts


Natuurlijk heb ik ook een aantal quilts gemaakt voor klanten. Deze bijvoorbeeld voor Roosmarie:

En er ligt er nog een van Roosmarie op de machine: Een Dresden Plate die ze met de hand heeft geappliqueerd in heerlijk frisse kleuren.

Wil je een grotere foto zien, dan kan dat door eenvoudigweg op de foto te klikken.

"Tussendoor" wordt "Chained to Feathers"

Tjee, wat is het lang geleden dat ik voor het laatst geblogd heb. Het lijkt wel of er op patchwork gebied niets is gebeurd, maar dat is verre van waar. Ik zal je in een paar blogjes op de hoogte brengen. Allereerst iets over mijn laatste "eigen" quilt. Je hebt er al eerder over gelezen onder het kopje "tussendoor". Ik heb een Irish Chain gemaakt die ik vervolgens helemaal vol gequilt heb met veren, vandaar ook de naam Chained to Feathers. Hier een paar foto's:Daarna heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hem ingediend voor een van de grotere Amerikaanse wedstrijden: MQS in Kansas. Daar heeft hij gehangen naast de Best of Show! Tja, wie weet geeft het af, maar mij gaat het meer om de feedback van de jury, zodat ik kan leren waar het beter kan.
Op de foto zie je de quilt hangen en op de foto van de Beste of Show zie je aan de linker kant net een randje..

Wat had ik graag in de doos meegegaan naar Amerika, maar dat blijft voorlopig nog een droom. Eerst nog flink sparen!

In September kan ik hem zelf zien hangen op de algemene tentoonstelling van het quiltersqilde in Deventer. Ik kijk er nu al naar uit!