donderdag 16 oktober 2014

Dubbel Dwaze Dagen

We vieren feest!
quitstudio Patch & Stitch bestaat 5 jaar.

Dat vieren we met dubbel dwaze korting!
Op donderdag 23 oktober én vrijdag 24 oktober geven we 25% korting cadeau.

Op alles!!! in de webwinkel en in de studio in Weert.

(Korting is geldig op alles voorradig, korting wordt automatisch in de webwinkel verwerkt. Geldig van donderdag 23 oktober 9.00 uur tm zaterdag 25 oktober 9.00 uur. Bestellingen worden vanaf maandag 27 oktober verstuurd. De studio is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur)


zondag 12 oktober 2014

Over een professioneel quilter op haar vrije dag.

Gisteren was het weer zo ver: De jaarlijkse Fonkeldag. Lees: 120 quiltende dames met zin in een leuke dag uit. Ingrediënten: veel show and tell, enkele winkeltjes, bijna altijd prijs bingo, maar vooral het heerlijk bijkletsen met kennissen uit andere delen van het land. 

Van het voornemen om eens stevig door te werken aan mijn sterretjesquilt kwam niets terecht. Van mijn voornemen geen lapjes te kopen ook niet. Kortom: Perfect.

Op de foto's zie je een kleine impressie van de dag. Uitgebreid kun je kijken op de blog van Shirley of op Facebook. Zij hebben veel meer en betere foto's gemaakt. En natuurlijk een fotootje van enkele aanwinsten in bruin/ blauw en beige. Zo wordt mijn sterretjes quilt een heerlijke bonte mix van stofjes.

Fijne dag!