zaterdag 11 september 2010

Lazy saterday afternoon

Manlief is even met de kids weg en ik geniet met volle teugen van een uurtje vrij. Alleen...ik kan het toch niet laten en zit heerlijk op mijn gemak bloemen en blaadjes te maken voor een geappliqueerde quilt. Een heerlijk ontspannen werkje. Dit zijn toch super momenten nietwaar?

donderdag 9 september 2010

8 oktober start beginners cursus patchwork op de naaimachine

Vrijdag 8 oktober start de tweedaagse workshop patchwork en quilten voor beginners in Weert. De tweede lesdag is op 22 oktober.

Tijdens deze twee dagen maken we een quilttop bestaande uit zes verschillende blokken. Er wordt ingegaan op patchwork naaien met de hand, maar het accent zal liggen op machinaal patchwork waarbij gebruik gemaakt wordt van snelle snij technieken. De meeste basisbegrippen komen voorbij en uitleg wordt gegeven over het afwerken en quilten van het patchwork.

We werken in een kleine groep, maximaal zes cursisten. Kosten voor deze twee dagen zijn € 80,- inclusief uitgebreide lunch. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!
Deze quilt is gemaakt door Jes.

dinsdag 7 september 2010

Tail Feather quilt van Annemarie

Hoewel ik deze zomer weinig geblogt heb, heb ik niet stilgezeten. In de komende paar blogjes show ik jullie graag een paar foto's van prachtige quilts!
Zoals deze van Annemarie. Ze maakte deze prachtige Tail Feather quilt. Ik heb hem op haar verzoek helemaal gequilt zoals in het patroon. Het was heerlijk om deze prachtige quilt te mogen doen.