donderdag 16 augustus 2012

Lapjes, lapjes, lapjes en Wilhelmien's hexagonquilt

Het nieuwe quilt seizoen gaat nu al weer gauw van start. De voorbereidingen voor de najaarsbeurzen en open dagen zijn in ieder geval hier in volle gang. Iedere week komen er dozen vol nieuwe producten aan en de studio wordt steeds meer een echte quilt snoepwinkel.

Dat betekent voor mij veel lapjes aaien, vouwen en er heerlijke pakketjes van maken. Neem eens een kijkje in de webshop, die wordt vandaag aangevuld met 10 nieuwe fat eight pakketjes!
Ook een bezoek aan de studio wordt het waard: Het aantal fat quarters om uit te kiezen loopt al over de duizend. Is Weert een stapje te ver weg? We komen dit najaar ook uw kant uit: Van 7 tm 9 september staan we met een kraampje op de Algemene Tentoonstelling in Deventer. Van 24 tm 27 oktober reizen we naar Rotterdam (Handwerkbeurs). Ik hoop u graag te ontmoeten! Meer informatie in de agenda op de website.

Ook de longarm naaimachine staat niet stil. Vandaag op de machine een prachtige varia hex quilt, gemaakt door Wilhelmien. Maar daar uiteraard later meer over.
Fijne dag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten