woensdag 26 september 2012

Druk, druk, druk...heerlijk!

Een supergrote quilt op de machine, de ene bestelling na de andere die binnenkomt, beurzen/fairs en een nieuw workshop programma. Druk, druk, druk, maar heerlijk!

De quilt is een echte uitdaging. Veren, continuous curves en en de nodige borders. Veel schuin op draad in het patchwork..

Voor het workshop programma ben ik bezig met een quilt as you go techniek. Ik heb gekozen voor een log cabin, omdat ik die eigenlijk altijd al eens maken wou. De eerste helft blokken is af, nu nog aan elkaar zetten en af(!) is de quilt. Wat een leuke techniek om je restjes op te werken, ook aan de achterkant!

Tenslotte is de kast met Sajou producten stevig uitgebreid! Wat een mooie hebbedingen! De coconnetjes garen zijn te mooi om aan te breken. De naaidoosjes te leuk. Alles van Maison Sajou kun je bij me bestellen. De prijzen zijn gelijk aan die op de website van Sajou, maar dan zonder de hoge verzendkosten wanneer je het in Frankrijk besteld. Kijk ook op www.sajou.fr

O ja en voor ik het vergeet: We hebben een prachtig nieuw merk fournituren binnen: DamaPatch. Ik ben nu druk doende de webshop er mee te vullen. Als die klus geklaard is kom ik er zeker nog graag op terug. Wordt vervolgd.

Fijne dag!
2 opmerkingen:

 1. Hallo Wendy,

  Leuk en mooie kleuren heb je uitgekozen voor die logcabin. Ik ben benieuwd naar het eind resultaat en wanneer je deze workshop quilt as you go gaat geven. Ik hou je website in de gaten. Erg mooie ster quilt heb je op je machine liggen!

  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Annemarie! Ik houd je op de hoogte. Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen