dinsdag 24 september 2013

We zitten niet stil!


Af en toe lijkt het dat het aantal berichten dat ik post op deze blog omgekeerd evenredig is met de drukte in de studio. Ergens is dat ook wel zo want hoewel het bijzonder rustig is geweest op deze blog was ik lekker druk deze zomer.

Allereerst heb ik mijn hexagon quilt afgemaakt. Hij hangt nu in vol ornaat in de studio. Ergens ben ik er best trots op: Ik ben er een jaar zoet mee geweest.  Hij is met de hand genaaid terwijl ik altijd dacht dat  met de hand patchen niet mijn ding was. Nou wat dat betreft ben ik helemaal om, ik vind het heerlijk om met de hand te naaien.

Het volgende project op de hand zie je hieronder. Het is de King George III quilt. Het patroon is van Susan Ambrose van Somerset Designs. Hij heeft wat weg van de Camelot quilt die ook veel in het land gemaakt wordt. Ook ronde blokken alleen allemaal wat kleiner en in een andere setting. De quilt wordt uiteindelijk 1,40 x 1,85m, mijn favoriete maat.
Inmiddels heb ik zes blokken af. Wordt vervolgt dus!


In de studio ben ik uiteraard druk met het quilten in opdracht. Wat precies laat ik in een ander blogje zien. Je kunt mijn bezigheden in de studio ook volgen via Facebook. Klik op de link rechtsboven op deze pagina.

Verder ben ik leuke pakketjes aan het maken voor de webshop. Tien rolletjes van 10 x 110 cm in bij elkaar passende kleuren. Echte snoesjes! Meer binnenkort in de webwinkel!

Tenslotte komen er steeds weer leuke nieuwe dingen bij: Vandaag kwamen drie grote dozen binnen, rechtstreeks uit Amerika. Op de onderste foto een kleine preview: Te leuke kleine liniaaltjes die dubbelen als sleutelhanger. Maar ook de Swatch Buddies zijn nieuw. Een ideaal maatje voor in je tas: Altijd staaltjes bij je van de stofjes waar je nog een bijpassend lapje bij zoekt. Zo koop je nooit meer de verkeerde kleur! Vanaf morgen in de webshop!

Fijne dag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten