donderdag 11 april 2013

Quilten voor mezelf

Regelmatig wordt me gevraagd of ik ook nog quilts maak voor mezelf. Helaas niet zo veel als ik zou willen, naast de studio waar ik twee à drie quilts per week quilt, besteed ik de overige tijd aan mijn gezin en natuurlijk het huishouden. In de late avond steel ik een uurtje, dat wil zeggen dat ik graag tv kijk met een werkje in mijn handen. Tja en dan is hexagonnetjes naaien met een English paper piecing techniek een leuke bezigheid.
Ik gebruik er alleen geen papieren malletjes, maar plastic malletjes voor (een soort paternoplaat). Ze zijn steviger, herbruikbaar en net wat dikker waardoor de steken mooier naar de achterkant vallen. (Ze zijn hier in de webwinkel te koop).

Mijn eerste hexagonquiltje is bijna een feit. Even showen dan maar. Ik probeer hem af te hebben voor de open dagen volgende week, maar of dat gaat lukken.....

Fijne dag!6 opmerkingen:

 1. Die staat ook nog op m'n lijstje... Mooi wordt-ie en prachtige kleurkeuze, Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je 'm bijna af hebt! Hij is gewoonweg prachtig.
  Wij willen volgende week vrijdag langskomen. Welke zijn de openingsuren?
  Groetjes,
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, ik zie de openingsuren juist staan. Had er overheen gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie dames voor jullie complimenten! Wie weet gauw tot ziens! Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie top! Toevallig zag ik die plastic malletjes voor het eerst in Rijswijk op de beurs en kocht een zakje. Goed te weten dat jij ze verkoopt. Heb overal op je site gekeken en ben blij met de garens die ik tegenkwam. Workshop zou ook leuk zijn. Eerst even kijken hoe lang Weert rijden is....erg lang denk ik. Bestellen per post kan wel natuurlijk.
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen