dinsdag 15 april 2014

Facebook, Blog, Website en nu ook Pinterest.

Facebook, een blog en een website. Je hebt het tegenwoordig allemaal nodig om up to date te blijven. Prachtig al die media natuurlijk, maar wat een werk! Maar o jé, wat leuk om bij elkaar in de keuken te kijken, je laten inspireren, je te laten betoveren.
Ieder medium met zijn eigen kracht: Op Facebook vind je snelle foto's en berichten. Gauw even tussendoor om je te laten zien waar ik mee bezig ben. Daar vind je ook de nieuwste nieuwtjes en aanbiedingen. Op mijn blog gaat het wat rustiger aan. Daar wil ik wat uitgebreider in gaan op projecten waar ik mee bezig ben. Een nieuwe techniek of een show and tell.
De website tenslotte is het minst aan verandering onderhevig. Daar vind je informatie die niet zo vluchtig is en natuurlijk mijn webwinkeltje.

Daar komt nu Pinterest bij. Ik ben al een jaartje aangemeld bij Pinterest en laat me er graag inspireren op allerlei vlak. Van taarten bakken, knutselen en tuinieren tot prachtige quilts. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden. Eigenlijk is het de Glossy waar je van droomt. Met alleen maar foto's van onderwerpen die je interesseren. Sinds kort kun je ook rechtstreeks foto's uploaden. En omdat de website te log wordt, en de blog te lang, ben ik nu een bord aan het vullen met de mooiste quilts die ik de afgelopen vijf jaar mocht quilten. Een grote show and tell dus, met dank aan alle klanten die me toestemming gaven hun werk met je te delen.
Ik zou zeggen neem eens een kijkje en geniet van een heleboel moois!

Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten