woensdag 26 augustus 2009

Webwinkeltje en loterij


Mijn webwinkeltje is online! De keuze is al behoorlijk, maar zal binnenkort nog flink uitgebreid worden. Ik heb eenvoudigweg nog niet alles binnen, net als met kindjes groeien webwinkels ook als kool!

Om het openen een beetje feestelijk te maken (LOL) verloot ik deze twee tussenvullingen (46'x36' (147x91cm)) van het merk Quilters Dream. Het is een 100% polyester vulling, maar als ik het er niet bij verteld had, zou je denken dat het katoen is! Mail me via de website www.patchandstitch.com (contactpagina) of je een hand of machinequilter bent en je loot mee! De loterij sluit volgende week woensdag 2 september.

4 opmerkingen:

 1. Proficiat met je webwinkeltje en veel succes. Lekker dicht in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je webwinkeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben net in je webwinkeltje wezen snuffelen Wendy en dat ziet er goed uit...ben al aan het sparen en ik vind de doosjes met quiltstofjes heel leuk...ook de 5x5 cm vierkantjes lijken perfect... ik ben een handpatcher/quiltster...en heel veel succes met je webwinkeltje met betaalbare prijzen...proficiat!!Ben je gelijk aan het "volgen"hier hoef ik niks meer te missen..je blog is ook prachtig trouwens...
  groetjes Francien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartelijk dank voor jullie felicitaties. Het is ook een feestje, zelf in je uppie achter de computer.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen